12+

Nieuws, leestips, acties en meer over boeken en schrijvers.

Leestip: Dertiendagh

23 augustus 2017

Erik had niet voorzien dat een suffe opdracht voor geschiedenis zo zou uitpakken. Voor hij het weet is hij met vrienden op onderzoek in de duinen naar een bunker die nog niet is ontdekt door de kenners. Samen graven ze naar de ingang en vinden meer dan verwacht.

Meer...

Vakantielezen: Geraakt lees je offline als e-book

21 augustus 2017

Wat als je beste vriendin iets erg overkomt en iedereen beweert dat het een poging tot zelfmoord is, maar jij het niet gelooft? Sam besluit in deze situatie zelf op onderzoek uit te gaan. Download het e-book Geraakt van Margje Woodrow en ontdek hoe Sam dit doet.

Meer...

Leestip: De hemel kan wachten

16 augustus 2017

Belle is geopereerd en ligt na twee maanden nog steeds in het ziekenhuis. Het is dus niet vreemd dat ze af en toe flink chagrijnig is. In haar schrijfschrift schrijft ze over de dingen die ze meemaakt.

Meer...

Vakantielezen: Reis naar Takapoto met de VakantieBieb

14 augustus 2017

Wat past nu beter bij de vakantie dan een verhaal waarin je op reis gaat? Vaar in Haaieneiland van Rob Ruggenberg mee met Roemer naar Takapoto, waar hij in het jaar 1977 samen met vier andere besluit te blijven.

Meer...

Zomerleestip: En ik dan?

9 augustus 2017

Emma krijgt het tofste verjaardagscadeau ooit van haar vader: een reis door Amerika! Haar moeder is het er niet mee eens, maar gelukkig ziet ze uiteindelijk wel in dat ze haar dochter echt niet tegen mag houden.

Meer...

Vakantielezen: Val lees je op je telefoon

7 augustus 2017

Open de VakantieBieb en ga mee op reis naar New York. Daar volg je Liv op de voet tijdens haar beklemmende zoektocht naar de waarheid achter de dood van haar beste vriendin. Lees Val van Cis Meijer om meer over deze zenuwslopende zoektocht te weten te komen.

Meer...

Zomerleestip: Dansen met een ooievaar

2 augustus 2017

Jacob heeft geen vrienden en met zijn vader kan hij ook geen normale gesprekken voeren. Hij voelt zich erg eenzaam. Op een dag krijgt hij brieven van een Zuid-Amerikaanse jongen die hem na een poosje niet meer loslaten. Wie is die jongen?

Meer...

Vakantielezen: Lees De vloek van zwartbaai offline in de VakantieBieb

31 juli 2017

De vakantie een uitstekend moment is om mysteries op te lossen! Zoals bijvoorbeeld het mysterie waar de jongeren in De vloek van zwartbaai van Reggie Naus mee te maken krijgen. Wij stellen het boek aan je voor.

Meer...

Zomerleestip: Voorlopers

26 juli 2017

Ze voelt zich anders, ze hoort meer, ze ziet meer en ze weet meer dan andere mensen. Wat het precies is dat haar anders maakt, weet Emma niet. Maar dan ontmoet ze een meisje dat dezelfde eigenschappen heeft en haar vader kent.

Meer...

Vakantielezen: Lees Shock als e-book op je telefoon

24 juli 2017

In de vakantie kun je lekker ontspannen. Geen gesleep met zware tassen of boeken, want jouw favoriete verhalen lees je gewoon op je telefoon. Tijdens de zomermaanden stellen we iedere week een titel aan je voor die je digitaal kunt lezen. Deze week Shock van Mel Wallis de Vries.

Meer...